RADIONICA – Feldenkrais


U SUBOTU SVI PUTEVI VODE U MINT 
FELDENKRAIS METODA 25.01.2020. 10:30-14:00h , A NAKON RADIONICE MOGUĆ JE INDIVIDUALAN TRETMAN 

Imate li problema s hodanjem?
Hodaju li Vaša djeca ispravno?
Imate li skuliozu?
Nosite li torbu na jednoj ruci cijelo vrijeme?
Provodite puno vremena Vi i/ili Vaše dijete sjedeći?
Sudionici će naučiti kako osloboditi pojedine dijelove tijela i kako mogu olakšati svakodnevno pokretanje i riješiti se bolova i ukočenja na način da će izvoditi precizne pokrete s minimalnim naporom. Lekcije su namijenjene svima bez obzira na prethodno iskustvo, tjelesnu kondiciju, dob i spol.
Riječ više o Feldenkrais metodi.
Razvijena od strane Dr. Moshe Feldenkrais-a, istovremeno vrlo učinkovita ali i jednostavna za primjenu, metoda unaprjeđuje funkciju neuromuskularnog sustava kroz svjesno reguliranje kretanja. Rezultat je uklanjanje bolova te fizičkih i emocionalnih ograničenja.

Na radionici ćete naučiti:
Kako vaši obrasci pokreta i refleksne reakcije na stres pridonose i omogućavaju nastanak problema kao što su bol u vratu, leđima, ramenima, i kronične glavobolje. Kako uspostaviti svijest i nadzor nad mišićima izvođenjem slijedova pokreta unutar svakog ATM-a. Kako isključiti nepotrebno aktiviran simpatički način djelovanja autonomnog živčanog sustava i naučiti kako aktivirati parasimpatički način rada. Kako osvijestiti tijelo izvodeći nizove jednostavnih, sigurnih i vrlo učinkovitih pokreta kroz Feldenkrais ATM®️ lekcije.

Subota 25.01.2020. od 10:30- 14:00, cijena 350kn
V I D I M O S E !

Slični Blogovi