Ovo su naši trening programi

Nadamo se da će te pronaći nešto za sebe u velikom broju ponuđenih i kvalitetno pripremljenih programa našeg Mint Fitness Factory kluba.

MINT YOGA FUSION

Program Mint Yoge fusion ima tri osnovne značajke – da vas osvježi – iznutra I izvana, da vas ozdravi I da kroz izmjenu energija svih polaznika, uzmemo od tog dana kad vježbamo, samo ono najbolje. Smijeh je sastavni dio svakog sata te uz neizostavne elemente iyengar yoge, rehabilitacijske fizioterapije I workouta MINT YOGA FUSION predstavlja najbolji izbor I početnika I iskusnih vježbača.

MINT YOGA ZA KRALJEŽNICU

Ovaj program je osmišljen da svakome pomogne kroz pokret i disanje pomaknuti granice u  razumijevanju svoga tijela. Program je namjenjen svima koji žele povećati fleksibilnost, poboljšati mišićni tonus i raditi na jačanju kralježnice.

FRESH CARDIO DRILL

Najkompletniji program koji povećava snagu, poboljšava koordinaciju, eksplozivnost, brzinu I izdržljivost. Kombinacija je kardio vježbi i upotrebe različitih rekvizita. Ovaj program je idealan za sve one koji vole izazove, jer je intenzivan, s minimalnim odmorima između serija u vrlo kratkom vremenu donosi vidljive rezultate za vježbače, posebno za onu grupu koja želi sagorjeti masti, smanjiti tjelesnu težinu I oblikovati mišiće.

PILATES BASIC

Pilates Plus kombinacija je treninga snage i pilatesa. Održava brzinu otkucaja srca i gori dodatne kalorije.Vježbe pilatesa oblikuju tijelo, jačaju mišiće, uspostavljaju pravilniju posturu tijela, omogućavaju lakši pokret te nas uče disanju I opuštanju. Vježbe pilatesa mogu izvoditi pripadnici oba spola I svih dobnih skupina.

Najbolji način za započet dan kako bi cijeli dan bili u formi.

 Pilates je najčuvanija tajna svih vrhunskih sportaša u čiju je dnevnu rutinu obavezno uključen.

KICKMINTBOXING

Program Kickmintboxinga je namijenjen ženama svih dobnih skupina koje su spremne pomaknuti svoje granice. Odličan način za gubljenje viška kilograma i aktiviranje svih mišićnih skupina uz rješavanje nagomilanog stresa.Treniranjem Kickboxinga poboljšavamo fleksibilnost, izdržljivost, koordinaciju, kondiciju i snagu. Osim što ćete biti u dobroj kondiciji učite jednu izuzetnu vještinu.

QI GONG

Qi Gong naziv je za vježbanje disanja /energetski rad kojim uvećavamo i obnavljamo našu unutarnju energiju. Pomoću uma i tjelesnih pokreta tu energiju vodimo kroz tijelo. Qi Gong je vještina za poboljšanje zdravlja i načina života koja se stoljećima vježba u Kini. Postoji više od 2000 oblika Qi Gonga uključujući vještine kao sto su Tai Chi, Bagua Zhang – borilačke vještine čije su forme vrhunski Qi Gong.

POLE  DANCE

Pole  Mint dance je sportska disciplina koja razvija senzualne plesne pokrete, učvršćuje mišiće i uvjerava vas da sa svojim tijelom možete sve što poželite, a što niste ni sanjali da možete.

Pole dance kombinira elemente joge, pilatesa, akrobatike, baleta i suvremenog plesa. Ovaj će vam program proširiti vidike, navesti vas da zavolite svoje tijelo i da uživate u svakom svom pokretu.

Ovaj program je za one koji istinski vole i slave život.

F.I.T. BY ANA

Funkcionalni intezivni trening koji će utjecati na razvoj vaših motoričnih sposobnosti, te na smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.

POWER PILATES

Trening koji koristi principe i vježbe pilatesa na progresivniji i funkcionalniji način. Radi se o intezitvnim vježbama sa ili bez rekvizita na osjetljive mišićne grupacije kao što su mišići donjih ekstremiteta ( noge, stražnjica i trbušni mišići ).

BODY BLAST

Visokointezivan metabolicki trening, kreativan i zabavan koncept treninga koji efikasno sagorjeva kalorije u kombinaciji s vjezbama snage i vjezbama za oblikovanje tijela, odlican izbor za sve one koji vole dinamican trening, dobru zabavu i vidljive rezultate!

YOGA SWING

Specifičnost ove yoge je u tome što se vježbe izvode uz pomoć marama od posebnog svilenkastog materijala koje su specijalnim sistemom kačenja vezane za strop.

Zahvaljujući lebdenju u zraku, nema pritiska na leđne kralješke i zglobove. Aerial joga je specifična i po tome što omogućava izvođenje pokreta koji nisu mogući pri prakticiranju drugih vrsta joge, niti u bilo kojem sportu. Tijelo se lako prilagođava i brzo uči, pa se izvode pokreti koji su ranije bili nezamislivi.

VINYASA YOGA

Vinyasa označava spoj daha i pokreta. Položaji yoge (asane) isprepleteni su jedinstvenim slijedom prijelaznih pokreta (vinyasa) i dubokim disanjem (ujjaji). Tokom cijelog Vinyasa sata isprepliću se intenzivni i fluidni yoga položaji kao produžeci Pozdrava Suncu, kroz koje objedinjujemo fizički i duhovni aspekt vježbanja. Vježbajući Vinyasa Yogu tijelo postaje lakše, gipkije i elastičnije, a srce i um otvoreniji. Tijekom vježbanja stvara se neprekidan “tok” asana (fluidnost; naglašeni su elementi vode i vjetra), koji dovodi do duboke koncentracije i smirivanja misli, pa se s pravom naziva i “meditacija u pokretu”. Ovaj povezaniji tip yoge uključuje mnogo više vinyasa kako bi se povećala koncentracija, te poboljšao sklad između tijela, daha i uma. Svrha vinyase je unutarnje čišćenje. 

 

REFORMERI

Reformer je sprava koja ima kliznu podlogu na kojoj u toku vježbanja možete ležati, sjediti , klečati, stajati…Uz opterećenje može se izvoditi nekoliko stotina vježbi.Pokreti i vježbe su kontrolirani, precizni, aktiviraju se male mišićne skupine i bolja je stabilizacija cijelog tijela u izvođenju samih vježbi.

Vježbe na reformeru aktiviraju duboke mišiće trbuha i ledja ( stabilizatore) nakon kojih se smanjuje bol u ledjima i poboljšava samo držanje tijela.

Jačaju se duboki mišići svih dijelova tijela, pa tako i zdjelice, pregibača kuka, rotatora ramena, stabilizatora lopatica itd.Uz stalno opterećenje u toku vježbanja i stalnu kontrolu same sprave već nakon nekoliko treninga osjetiti ćete veliku razliku.

Reformer mogu vježbati sve dobne skupine, trudnice, osobe kojima je potrebna rehabilitacija nakon raznih operacija , profesionalnim sportašima itd.