6 PROGRAMA raspodjeljenih po intenzitetu Kako bi svatko pronašao nešto za sebe.

Basic pilates

Trener: Stipičić bacc.kin.

Trening u kojem ćemo vas sustavno, fluidno voditi kroz vježbe i omogućiti da na siguran način ojačate svoje mišiće, razvijete potrebnu stabilnost trupa, ravnotežu i koordinaciju.
Program je laganog i srednjeg intenziteta.

Funkcionalni

Trener: Ana Doljanin mag.kin.

Utjecaj na razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost), te na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog) i povećanje mišićne mase.
Visokog intenziteta.

Aeropilates

Trener: Ana Doljanin mag.kin.

Utjecaj na disanje u skladu s pokretima tijela, ravnoteža, koordinacija, pravilno pozicioniranje tijela, snaga i fleksibilnost. Srednjeg intenziteta.

Class Vinyasa Flow Yoge

Trener: Ivana Šalov RYT500 napredni yoga teacher

Pomoći će vam da se osjećate sigurno, stabilno i snažno u svom tijelu. Dinamičnim nizom sekvenci osvijestit ćete prisutnost u sadašnjem trenutku kao i povezanost daha i pokreta. Dobrobiti prakticiranja yoge se mnogobrojne, pogotovo u izazovnim vremenima. Prepustite se udobnosti svog doma i kreirajte svoj flow energije. Srednjeg inteziteta.

Insanity

Trener: Petra Jakšić mag.kin.

Karakteristika ovog programa su intervalne vježbe maksimalnog intenziteta, te obuhvaća vježbe koje sa preciznošću “pogađaju” određene grupe mišića. Ovaj program posebno naglašava kretnje za koje smo u ovoj iznimnoj situaciji zakinuti zbog predugog boravka kod kuće…. Cijeli program prilagođen je vašem treningu kod kuće. Postavite čvrste ciljeve i pustite da vaše tijelo govori o vama! Visokog intenziteta.

Bootcamp

Trener: Maja Kalauz mag.kin.

Trening za cijelo tijelo visokog intenziteta s vježbama za jakost i izdržljivost. Kao glavni rekvizit koristit će se vlastito tijelo.
© 2017 – Mint Fitness Factory.