Body Weight Radionica


S velikim zadovoljstvom predstavljamo da ćemo 9.3(subota) od 10-15 h održati radionicu u suradnji s Marinom Basićem na temu ” BODY WEIGHT-Tijelo kao rekvizit.
Predavanje, vježbe, trening i radionica na kojoj će te moći doznati sve što vas zanima o ovoj tehnici treninga na području fitnessa, kondicijske pripreme, u radu sa sportašima ili privatnim klijentima,nebitno u kojem ste području rada ova je radionica svakako mjesto na kojem će te moći obnoviti ili izgraditi svoja znanja, razmijeniti iskustva ili naučiti nešto sasvim novo i korisno.

Marino je sigurni smo netko od koga se može puno naučit jer je osoba s velikim radnim iskustvom te je njegov životopis poprilično zavidan, brojni vrhunski sportaši upravo su njega odabrali u radu kondicijske pripreme, vlasnik je jedne od većih teretana na području hrvatske “basic gym one”napisao knjigu pod imenom” basic trening for life”, stekao iskustvo u suradnji s najboljima iz svijeta sporta i nesebično siri svoje znanje.

Pozivamo sve trenere, fitness instruktore, studente ili vrhunske sportaše, da nam se pridružite na sigurni smo zanimljivoj ali vise od svega korisnoj radionici,
te da na jedinstven način učimo od vrhunskog mentora i trenera.

PRIJAVITI SE MOŽETE UPLATOM U MINTA.

Cijena:
Rane prijave do 25.02. : 500,00 kn
Od 25.02. do dana održavanja radionice : 650,00 kn
Studenti i članovi Minta : 400,00 kn

Kontakt broj: 091/ 328 2665

Slični Blogovi